Министар правде Никола Селаковић састао се са амбасадором Либана у Србији Туфик Џабером, са којим је разговарао о унапређењу правосудне сарадње између Либана и Србије.  

Амбасадор и министар су указали да су Либан и Србија традиционално пријатељске земље, које своју сарадњу могу развијати и јачати у многим областима, од пољопривреде, културе, преко спорта и правосуђа, до заједничке борбе против тероризма.  

Министар Селаковић је рекао да српски народ саосећа са великим губицима које је либански народ доживео приликом терористичких напада који су се десили у њиховој земљи и истакао да Србија пружа пуну подршку у борби против тероризма.

Он се захвалио амбасадору на ставу његове земље када је у питању чланство Косова* у УНЕСКО и на њиховом негативном гласању на Генералној конференцији која је одржана 9. новембра.  

Амбасадор је истако да се став Либана када је у питању статус Косова*  неће променети и захвалио се министру на подршци Србије његовом народу, додавши да се прави пријатељ препознају у невољи.