Министар правде Никола Селаковић учествоваће у среду, 8. јула 2015. године на 18. седници Комисије за спровођење Националне стратегије реформе правосуђа за период 2013-2018. године, која ће бити одржана у Палати Србија (Булевар Михаила Пупина бр. 2, улаз за представнике медија – источна страна), сала Србија, са почетком у 9 часова.

На 18. по реду седници Комисије, која носи назив „Реформа правосуђа и ЕУ интеграције – даљи кораци“, поред чланова Комисије, присуствоваће и шеф Преговарачког тима за вођење преговора о приступању Републике Србије Европској унији Тања Мишчевић. Председник Комисије је Драгомир Милојевић, председник Врховног касационог суда и Високог савета судства.

Присутни ће на седници разговарати о Акционом плану за преговоре Поглавља 23 и Функционалној анализи правосуђа, као и о препорукама те анализе које су укључене у Акциони план за Пг. 23. Такође, на седници Комисије биће речи и о потреби усаглашавања Акционог плана за спровођење Националне стратегије реформе правосуђа 2013-2018. са Акционим планом за преговоре Поглавља 23.

Уколико сте заинтересовани да испратите догађај, молимо Вас да Вашу акредитацију која садржи име, презиме и број личне карте, пошаљете најкасније до сутра, 7. јула 2015. године до 19 часова на електронску пошту press@mpravde.gov.rs

 

Хвала!

 

Контакт особа:

Милица Вучковић

064 813 50 73