Министарство правде и државне управе у сарадњи са надлежним органима припремило је Радну верзију Акционог плана за спровођење иницијативе Партнерства за отворену управу у Републици Србији за период од 2014. до 2015. године.

У поступку припреме овог акционог плана од изузетног значаја за дефинисање мера и активности у спровођењу иницијативе Партнерства за отворену управу у Републици Србији сматрају се предлози и сугестије организација цивилног друштва.

У том смислу, позивају се заинтересоване организације цивилног друштва да доставе своје предлоге и сугестије за унапређење текста Радне верзије Акционог плана (доступан на сајту Министарства правде и државне управе: www.mpravde.gov.rs).

Предлози се могу доставити на e-mail адресу: dragana.brajovic@mpravde.gov.rs.

 Такође, обавештавамо да ће се састанак са представницима организација цивилног друштва које доставе предлоге за унапређење текста Радне верзије Акционог плана одржати 24. априла 2014. године, са почетком у 10,00 часова, у просторијама Министарства правде и државне управе, Београд, ул. Бирчанинова 6.

На састанку ће се разматрати до овог датума достављени предлози и сугестије и друга питања од значаја за припрему Акционог плана.